Returer och byten


ÅNGERRÄTT, REKLAMATION & REGLER

 

Returfraktsedel och orderbekräftelse ligger alltid i den packsedel som sitter ovanpå fraktkartong/fraktpåse. 

 

Öppet köp vid oöppnad försändelse - 14 dagar – JA!

Om ni behöver returnera en vara som ej öppnats, tar ni ut returfraktsedeln som ni hittar i packsedeln ovanpå paketet/påsen. Klistra fast denna över den tidigare fraktsedeln och lämna in paketet/påsen på närmaste PostNord ombud. Ni behöver ej betala vid inlämningstillfälle. 

Ni kommer bli debiterade 49kr för returfrakten (149kr for klänningar) i efterhand om ni väljer att åberopa öppet köp och skicka tillbaka klänningen oavsett om ni har öppnat paketet eller ej.

Öppet köp gäller ej för intim- & hygienartiklar samt underkläder!
 

Öppet köp vid öppnad försändelse och/eller bruten plombering - NEJ!

På varor som tagits ur / brutits ur sin plombering/kartong/påse erbjuder vi INTE öppet köp. 
 

Bytesrätt – JA!

Vi erbjuder kostnadsfri bytesrätt på vara i mån om lager. För er som exemplvis beställt tre varor med en och samma leverans är det alltså kostnadsfri leverans för bytesrätt, oavsett om ni väljer att skicka tillbaka alla tre varor eller en vara.

Vi debiterar 49kr för returfrakt (149 kr för klänningar) om ni väljer att byta varan fler gånger eller om ni väljer att åberopa öppet köp. 

 

Reklamation – JA!

Bellum.se genomför noggranna kontroller av varje vara innan de skickas ut för att kunna säkra dig en felfri vara. Vi fotograferar samtliga varor innan de skickas ut för att undvika missförstånd och bedrägerier. Om fel vara mot all förmodan skulle skickas eller om varan är skadad så får du självklart reklamera denna och Bellum.se står för returportot. För korrekt hantering måste alla reklamationsärenden e-mailas till kund@bellum.se inom 3 arbetsdagar och innan varan returneras. Alla reklamationsreturer som är oregistrerade och anländer till vårt lager kommer att återskickas till kund på dennes bekostnad.